domingo, 25 de noviembre de 2012

Comencem el nostre projecte interactiu.

El nostre projecte de crear una historia amb un conte interactiu va encaminant-se poc a poc. Li estem començant a donar forma mitjançant noves idees, noves propostes i ganes, moltes ganes de veure els resultats. Tot comença amb la història d’un petit eriçó amb el qual volem treballar els sentiments, com són: l’alegria, la tristor, l’amistat, etc.

La veritat és que no sabíem molt bé per on començar, la història ja estava decidida, però ara ens tocava la part més complicada, començar amb les activitats. Poc a poc varen anar sorgint idees, i totes varen ser anotades a un paper. Ara sí que ens toca endinsar-nos dins la nostra història i començar a crear els personatges que apareixen. La nostra intenció és realitzar el personatges amb Fischer Tips (és un material que està compost per fècula de patata), i de fons utilitzar paisatges naturals, és a dir, fer fotografies al bosc, al camp, etc. 

I fins aquí és el que us puc contar. Aquesta setmana ens posarem a donar-li una mica de vida a la història  intentant construir els personatges. Ja us anirem contant més cosetes i penjarem alguna fotografia dels resultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario