lunes, 21 de enero de 2013

Ara toca una bona presentació amb "Pecha-kucha"!


Una vegada finalitzat el treball del nostre recurs interactiu, amb la seva guia didàctica i solucionat tots els imprevistos que varem tenir amb el nostre recurs alhora de fer les corresponents proves, ara tocava perfilar el treball realitzant un power point per a la presentació que realitzarem a la resta de companys.

Per dur a terme aquesta presentació, tots els grups hem hagut de realitzar un “pecha-kucha”. La primera vegada que ens ho varen dir, nosaltres no ho havíem fet mai i ens resultava una novetat però ens varem posar mans a l’obra i varem crear un power point amb les corresponents indicacions, és a dir, compost per vint diapositives i cada diapositiva amb una transició de vint segons cadascuna.

Una vegada seleccionada la informació que volem compartir amb la resta de companys en la nostra presentació i acabat el treball ens hem posat a fer els primers assajos per a coordinar tot allò que volem explicar. La veritat que no està sent una tasca fàcil, doncs ens veiem molt limitats en el temps i en les paraules precises per expressar el millor del nostre projecte i que sigui una presentació clara i senzilla. Tot i que pensem que és un recurs diferent per fer una presentació i que té algunes avantatges, com igualtat per a tots el grups,  ens obliga a ser molt selectius amb allò que expliquen, no sigui una presentació dispersa i sí entretinguda, hem de reconèixer que ens hem sentit una mica lloros i pressionades en el moment de presentar el treball.

Quan arribi el dia de la presentació, desitgem que agradi el nostre projecte ja que ho hem realitzat amb molt esforç, ganes i entusiasme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario